keskiviikko 5. syyskuuta 2012

ei ultrattu

Éi ultrattu. ettäpä näin. sain sen käsityksen että on ultra nyt kun olipuhe tuulimunan sulkemisesta. ei tää nainen edes ottanu sitä puheeksi, itse piti ottaa ja sit se sanoi että ei se näy vielä . sanoin ett tytöstä näkyi 6+4. mutta ei varmaan syke sanoi nainen. sanoin että en muista koska pointti oli että suljetaan pois tuulimuna. joten sit se siinä mietti et no jos sit maanantaina yritetään lääkärin kanssa, jos näkyis, se ehkä voi näkyä...että tämmönen reissu. aika paska fiilis.

Maanantaina sit kokeilevat mahan kautta, ilmeisesti täällä ei harrasteta sisäkautta ultraa paitsi gyne joka teki sen vuonna 2006.Tuskin näkyy maanantaina yhtään mitään jos mahan päältä tekevät. Että mua tympii. Meni niin fiilis koko jutusta...ihan tästä kaikesta. Olkoon!!!

3 kommenttia:

  1. Höh :/. Olipa tylsä juttu, varsinkin kun odotit sitä niin kovasti! Mikäs sen käynnin tarkoitus sitten oli?

    Onneksi edes jo maanantaille aika. Olisko sun mahdollista siellä päin käydä jollain yksityisellä lääkäriasemalla varhaisultrassa? Niihin pääsee yleensä nopealla varoitusajalla, vaikka toki on kallista lystiä.

    VastaaPoista
  2. Olipas tyly juttu. Toivottavasti maanantai on parempi päivä... Paljos silloin olis viikkoja kasassa?

    VastaaPoista
  3. Mun kaveri tulee päivystämään tänne viikonlopuksia, hän lupas mut jo perjantai iltana ultrata...IIK! Nyt saa taas jännätä.
    Ens maanantaina ois viikkoja 7+5 ja perjantaina ois 7+2

    VastaaPoista