lauantai 29. joulukuuta 2012

dpo 8

Tänään taas tissejä vähän poltellut silleen aaltomaisesti, välillä tulee ja välistä ei yhtikäs mitään.
Koiraa tuossa trimmasin niin voi taivas mitä viiltelyitä mun alamahaan tuli, iski ihan pelko että onko tää ihan normaalia? Onneksi ne meni ohi.

Joku jo kyseli multa että koska meinaa testata....dpo 12 viimeksi sain haamujen haamun.
Maanantaina ois dpo 10 uskaltaisko sillon? Negaa se varmasti on, vai odottaisko keskiviikolle tai perjantaille? Pettymys tulee kyllä olemaan niin suuri jos menkat taas alkaa...mutta oireita en oo kuvitellut, tokihan ne voi olla samanlaisia ennen menkkojakin....

3 kommenttia:

 1. Kyllä odottaisin niin kauan kuin vain jaksaisin. Mulla on testauspäivä ensi viikon torstaina :)

  VastaaPoista
 2. Mä puolestani testaan jatkuvasti, vaikka on jopa erittäin todennäköistä, ettei testiin mitään vielä piirry. Jotenkin mulla on levollisempi mieli, kun pohjalla on negatesti. Ilman sitä pohdin koko ajan, että mitäs jos? Jos se jo sittenkin näkyisi? Kun testaan päivittäin, ei tarvitse pohtia että näkyykö vai eikö näy.

  Koska sulla jo on oireita, jotka voivat raskauteen liittyä, testaisin keskiviikkona. Tai siis itse kyllä testaisin jo maanantaina, mutta järkevämpää on testata vasta keskiviikkona, jolloin sinun on todistetusti mahdollista saada haamu.

  Mutta teet siten, miten hyvältä tuntuu. Niitä testejä saa kyllä lisää ihan kotiinkin kannettuna, joten ei niitä turhaan kannata pihistellä. Mutta jos negatesti pilaa koko päivän, kannattaa ehkä testaamista vältellä viimeiseen saakka.

  Petra

  VastaaPoista
 3. sä kuulostat niin ihanalta ihmiseltä :D
  mä taidan testata huomenna jo ja maanantaina ja sitten keskiviikkona :D
  laitan sulle yksityisen viestin =)

  VastaaPoista