torstai 29. marraskuuta 2012

En usko että tärppäs

Sellanen tunne on ettei tärppi käynyt. Viimeksi kun tärppäs niin 4 päivää oviksesta alkoi menkkakivut ja juilimiset mahalla ja ne lisääntyi päivä päivältä. Ja sellasia oireita ei oo nyt ollut :( joten en usko että sitten tärppäs...vähän kyllä harmittaa :(
Dpo 6 tänään menossa ei oireen oiretta mistään :(

7 kommenttia:

 1. Kiinnittyminenhän on vasta n. 7 päivää oviksesta...ei niitä oireita voi vielä ollakaan! Kaikki, jotka "oireilevat" ennen kiinnittymistä kyllä valitettavasti kuvittelevat oireensa...Eikä siis millään pahalla vaan tämähän on ihan faktaa. Vasta, kun alkio on kiinnittynyt kohtuun, alkaa hcg:tä muodostua. Joten äläpäs hätäile! :-)

  VastaaPoista
 2. Samaa mietin, että älä vielä menetä toivoasi, Vielä voi tulla tärppiuutisia!

  VastaaPoista
 3. Viimeksi oli juilintaa, jonotusta. Jotain sellaista et ties jotain tapahtuneen.
  Nyt ei yhtään mitään joten en usko raskauteen.

  VastaaPoista
 4. Mun on kyllä pakko nyt sanoa tohon että ei niitä oireita voi ollakkaan, mulla oli tasan tarkkaan oviksesta lähtien tosi kovia alavatsakipuja. Jouduin jopa töistä olemaan pari päivää poissa, enkä todellakaan kuvitellut niitä kipuja!:) Yleensä ainoastaan ovispäivänä sitä kipua ja sitten ei mitään, nyt ne jatkui puoltoista viikkoa plussaukseen ja siitä vielä eteenpäin.

  Ninspe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama homma oli mulla viime raskaudessa alamahakivut alkoi ennen plussaa ja jatkui kauan jälkeen plussan saamisen. Oli repäisykipuja, aivastaessa kipuja, muuten vaan viilteli ja jomotti koko alamahaa...eli nyt niitä ei oo ollut ja viimeks oli joten siksi en usko että oon raskaana

   Poista
 5. No ensi kierrosta sitten, eikö niin??;)

  Nyt on minullakin blogi täällä, vaatii vielä vähän hienosäätöä mutta kuitenkin!=)

  VastaaPoista
 6. Että semmoinen mikroskooppisen pieni hedelmöittynyt munsasolu, joka ei ole vielä kohtuun kiinnittynyt, aiheuttaisi repivää kipua/alavatsakipuja? Mikähän siinä olisi sellaista, mikä saa aikaan kipuja? Se on kyllä ihan lääketieteellinen tosiasia, ettei raskautta voi havaita - siis millään - ennen kuin alkio kiinnittyy ja alkaa muodostua hcg:tä. Ei kipuilujen perusteella saati sitten verikokeilla tai testeillä. Varmasti voi kyllä juilia ja sattua ja vaikka mitä, mutta se on sitten silkkaa sattumaa ennen kiinnittymistä.

  VastaaPoista