keskiviikko 16. tammikuuta 2013

ultra

Neuvolasta soittivat 8:50 että pääsenkö tunnin päästä gynelle? Hieman tuli kiire kun olin just tullut suihkusta. 10:30 pääsin vasta gynelle.
Kysyi koska menkat oli, 6.12. Laski että sen mukaan 5+6. Kysyi kierron pituuden. Sanoin että heittelee. Mutta noin 30. Sen mukaan 5+4.
Ultra tehtiin tietty alakautta. Oikeassa paikassa oli. Raskauspussi näkyi. Eli ei tuulimunaa sanoin gyne. Sanoi että jos on sen 5+4 niin ei vielä näy. Mutta ei tarvi pelätä kun näkyi raskauspussi :)
4.2 neuvola ja täti ultraa sitten siellä :)

Googletin. Eli musta alue mikä ultrassa näkyi oli raskauspussi. sen sisällä oli ruskuaispussi. Ei alkioo vielä siinä vieressä. En nyt tajua miten se gyne on voinu sanoa ettei tuulimuna kun en minä ainakaan alkioo nähnyt?
Mies tuossa epäili että jos se näki vähän jotain siinä niin sanoi sen takia että ei tuulimunaa.
Voitte sitten kuvitella että en osaa rennosti enään ottaa...nou nou. Tätä se on sitten seuraavat 2 viikkoa, paniikkia. Ihanaa :(
Ellei sitten sunnuntaina eräs ihana ihminen voisi ultrata mua...mahan päältä kylläkin...mutta jos uudestaan katsois että oisko jo jotain muutakin...

6 kommenttia:

  1. Mulle eka lääkäri sanoi keskenmenon yhteydessä, että tuulimuna...toinen lääkäri, joka määräsi keskeytyslääkkeet, sanoi, ettei ole tuulimuna, kun löytyy ruskuaispussi. Mutta muuta sinne ei sitten koskaan kehittynytkään.
    Tanja

    VastaaPoista
  2. Lisäyksenä vielä, että sinulla varmasti kaikki on ihan hyvin. :-) Mullahan alkoi kaikenlaista muutakin oiretta, joista päättelin, ettei kaikki ole raskauden suhteen normaalisti...

    Hyvää vointia sinne!
    Tanja

    VastaaPoista
  3. Suurimpana merkkinä oli oikeastaan muutamat veriviirut, mitä toisinaan pyyhkiessä tuli. En edes tiedä, oliko niillä välttämättä mitään tekemistä varsinaisesti tuon epäonnistuneen raskauden kanssa, koska mulle lääkäri sanoi, että tällainen raskaus, jossa alkiota ei kehity, voi jatkua normaalisti aina viikolle 16 saakka ilman, että keho ilmoittelee mitään erityistä...Ne viirut sai minut kuitenkin "kuulostelemaan" olotilaani paljon tarkemmin ja ennen kuin olin käynyt lääkärissäkään, osasin arvata, ettei kaikki tosiaan ole hyvin. Olo vain jotenkin lässähti yhtäkkiä; vatsaa sattui välillä kummasti ja masun turvotuskin väheni. Ja se oma selkeä tunne, ettei asiat ole niin kuin pitäisi. :(
    Mutta älä sinä stressaa, ihan varmasti seuraavassa ultrassa se sykekin näkyy. Toivon sitä kovasti puolestanne. :-)
    Tanja

    VastaaPoista
  4. Minusta nuo ultrakuulumiset kuulostaa hyvältä. Kaikki oli miten pitikin :). Ehkä noin aikaisessa vaiheessa ei kuulukaan näkyä vielä mitään muuta kuin mitä siellä näkyi?

    Jaksamisia sinulle! Toivottavasti jo pian saat mielenrauhan tästä.

    VastaaPoista