torstai 17. tammikuuta 2013

Yökötys alkoi

Muutama päivä sitten se alkoi ja tänään ollut jotain niin hirveetä tää ällötys.
Yöks. Ikinä en oo oksentanu raskaana ollessa mutta se jatkuva ällö olo, ja siihen kun yrität jotain ottaa, ja kun mikään ei maistu. Äsken söin drakulakarkkeja, ne auttoi niin kauan kuin siellä suussa oli jotain.
Mehua vedän nyt. Mutta mikään oikea ruoka ei meinaa mennä alas.
Tänään tein ihanaa makaroonilaatikkoa jossa oli sulatejuustoa niin väkisin sen söin ja silloinki eto niin.
Mä niin toivoin ettei ällötystä ois nyt tullut....pojasta sitä ei ollut ja tytöstä oli. Miehelle sanoin kun tehtiin tätä kolmosta että sitten kyllä siihen malliin hommaillaan että varmasti tulee poika. Tokihan tästä nyt ei vielä tiiä mikä tämä on...onko siellä mahassa edes ketään.
Huomenna olis mahdollisuus päästä ultraan ja viim sunnuntaina. Viikkoja tänään oman laskun mukaan 5+5...joten huomenna ois vasta 5+6. Mutta sunnuntaina jo 6+1. Pitää katsoa mitä sitä tekee.


Joku ihana kävi kommentoimassa näin:
Ruskuaispussi kehittyy samoista soluista kuin alkio, joten silloin ei voi olla tuulimuna jos ruskuaispussi näkyy raskauspussin lisäksi, silloin siellä on myös pienen pieni alkio jossain piilossa.
Mulla 2 x tuulimuna ollut, ja juurikin vain raskaussäkki näkynyt ja kasvanut. Kerran on ollut abortus inhibitus (?) jolloin on näkynyt vain raskaussäkki JA ruskuaispussi. Tällöin alkio oli siellä siis myös, mutta jo heti alkuvaiheessa lopettanut kehittymisen eikä koskaan ultrassa näkynyt.
Näin minulle on siis asia km tutkimusten yhteydessä selitetty.

2 kommenttia:

  1. Mulla on aina kuvotus alkanut rv 5+ ja oksentelu sit rv7+. Itelläni on yleensä todella rankkaa pahoinvointia ja painokin laskee alkuun. Toivottavasti sinä säästyt oksentelulta. =)

    VastaaPoista
  2. Toi on niin tuttua, pahoinvainti nimittäin ja mulla se vaan pahenee päivä päivältä :( kaikkein pahin on kaikki hajut varsinkin jääkaapissa.. en tajuu miten tuo mun rakas mieheni onnistuukin ostamaan sinne aina ne kaikista pahimmat... tänään sielä tuoksuu sipulimakkara ja paprika,yök... nyt onneks oppinut laittamaan ne pakastepussiin ja solmuun (sillon kun muistaa)

    VastaaPoista