torstai 28. helmikuuta 2013

12+0

Maagiset 12+0 täynnä ♥

Iltaisin ja näemmä nyt iltapäivälläkin alkanut vähän taas ällöttään. Eilinen ilta oli hirvee, ei mikään taas maistunut, mies yritti kaikkea mulle tuoda mutta ei. Lopulta join lasin maitoa ja röyhtäilin illan. Päätin että kun mikään ei auta niin painun nukkumaan. Aamulla onneksi ei ollu enään ällö oloa.
Mutta nyt taas kun tuossa tunti sitten söin ja otin vielä puoli kuppia kahvia ja mustikkapiirakkaa niin nyt tässä voin taas pahoin. Sellanen yöks olo. Mahakin on ihan turvoksissa, älytön jalkapallo :D
Käväsin 12+0 kunniaksi kuunteleen pikkuisen sydänäänet ja hetihän ne löytyi ♥

Tänään tuli ellokselta äippähame. Todella hyvin istui :) Kuvassa näyttää jotenki pitemmältä toi hame mutta oli pikkasen polven yläpuolelle. Suosittelen kyllä :) Hintaki oli vaan 29,95€ ja alta viikossa tuli matkahuollon kautta Siwaan :)
Laitanpas tähän muitaki vaatteita mitä oon ostanut tai mitkä on tulossa :)
Yhdet mama-licious housut on kans, pidän niitä vaan kotona, ihanan pehmeät housut :)

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniita vaatteita. Itse odotan jo, että saan laittaa mammavaatteet jemmaan ja shoppailla normaaleja vaatteita. Ehkä sitten kesällä :)

  VastaaPoista
 2. Satuin eksymään sivuillesi. Meilläkin kolmatta haaveiltiin viime kesänä ja vihdoin alkaisi olla viikot kohillaan, että päästään uuteen perheenjäseneen tutustumaan. Nyt lähinnä kai vain panikoin, miten sitä pärjätään kolmen lapsen kanssa ;) Ehkä vähän myöhäistä nyt tässä vaiheessa raskautta.. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea rv 12 saavuttamisesta! Ja hienoja vaatteita oot hankkinut. Kumpa itekin voisin käyttää tuollaisia mutta kun tää mahanmalli on niin ruma että noi mamavaatteet ei istu yhtään. :(

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania vaatteita! :) Ihanaa, että olet jo rv:lla 12 !

  VastaaPoista