keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

19+0

On kyllä niin vaihtelvia nämä vauvan potkimiset. Tämän päivän saldo: 1.
Eilen tuli ehkä alta 10. Ja tunnen ne vaan silloin kun makaan selälläni tai istun...yleensä istuessa ei tule yhtään mitään. Dopplerilla kun kuuntelee niin aivan mieletön meno mahassa mutta kun ei tunne niin ei...
Huomenna neuvola pitkästä aikaa! Kysäsen sielläkin että onko se tosi että näillä viikoilla ihan muutaman potkun päivässä voi tuntea? Tiedä vaikka pääsis ultrassa käymään ;) Olis tosi kiva tietää tarkkaan että missä kohtaa se istukka nyt oikein on....voi olla että se selviää vasta 6.5 rakenneultrassa, kunhan nyt ei olis liian lähellä kohdunsuuta. Tahtoo synnyttää :)


4 kommenttia:

 1. Itsellä viikkoja 18 ja ihan samallatavoin joinakin päivinä potkitaan koko ajan ja nytkin oli koko viikonloppu niin etten tuntenut mitään!

  Huolestuneena kävin jo neuvolassa sydänäänet kuuntelemassa ja elossahan siellä oltiin. Oli kuulemma todennäkösesti vauva vain kääntynyt niin päin että potki selän suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän potkimiset kans vaihtelee tosi paljon. Huomenna jo 20+0 ja välistä on niiiin hiljaista että miettii että onko kaikki ok, sitten kokeilen juoda mehua jos vaikka sais virtaa kaveriin :) mutta taitaa tämäkin potkia selkään :)

   Milloin sun laskettu on ? =) onko sulla omaa blogia

   Poista
 2. Joo itsekkin oon juonu ties kuinka paljon välillä mehuja ym, ilman tulosta yleensä :D

  27.9 ja toista odotellaan.. Eikä ole omaa blogia, luen vain säännöllisesti muiden vauva/yritys blogeja :)

  VastaaPoista