keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ei tunnu liikkeet 18+0

On tää kyllä aika raastavaa ja ajoittain iskee paniikki kun ei tunnu liikkeet....
Onko kaikki hyvin? Tiedän että istukka edessä mutta kait se pitäis näillä viikoilla alkaa jo tuntumaan?

5 kommenttia:

 1. Mä tunsin aikanaan ensimmäisiä liikkeitä vasta rv:llä 20+jtn (istukka oli edessä siis) ja ihan selkeitä potkuja (jotka tuntui kädellekin) siitä sitten heti viikon päästä. Mä nyt odotin esikoista, mutta että kyllä se istukka aika hyvin vaimentaa vielä noilla viikoilla.

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut blogiasi melkeimpä odotuksesi alusta asti. Minulla on itselläni la lokakuussa, ja kolmatta myös odottelen :) En yleensä blogeihin vastaile, mutta nyt oli pakko. Esikoisen odotusaikana istukka oli edessä, ja hänen kohdallaan liikkeet tuntui vasta rv22. Toisen lapsen kohalla liikkeet tuntu jo rv16 ja istukka takana. Eli kyllä se istukka valitettavasti sen verran niitä liikkeitä vaimentaa. Mutta toivotaan että pian niitä alkaisit tuntemaan.

  VastaaPoista
 3. Oliko sulla doppleri? Mä kävin eilen neuvolassa kuunteleen äänet kun itseäkin nuo liikkeet huolettaa.. Kaikki oli kuitenkin ok. Mulle siis riittää se tieto että sydän siellä lyö, liikkeitä jaksan kyllä muuten odotella :D (muka...)

  VastaaPoista
 4. Mulla istukka on koko raskauden ollu ihan takana ja oon tällanen kohtalaisen hoikka ja siltikin liikkeet tuntu pieninä hipaisuna ekan kerran vasta rv 18+ jotain. Joten nou hätä :)

  VastaaPoista
 5. Mulla tuntui ekat liikkeet vasta rakenneultran aikoihin eli vkoja tais olla 20+, kolmas lapsi myöskin ja istukka takana. Eli en usko että on mitään hätää, nyt kuusi viikkoa myöhemmin jo tuntuu että kaveri tulee mahasta läpi :D

  VastaaPoista