sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

12/26-27

Ei oireen oiretta :( on tää kyllä kumma....ei ymmärrä ei. Tein tänään taas ovistestin iltapäivästä joskus 16:30 jälkeen ja tunnin verran oli rakossa ollu pissa ja tässä tulos...haaleampi kuin eilen!?! Oon yrittäny olla stressaamatta ja mielestäni onnistunu hyvin mut alkaa tuntuun siltä että mitäpä jos tämä nainen ei vaan enään ovuloi kunnolla? Haukuin itseeni vanhaksi jo, että on kroppa menny pilalle. 

Meillä oli pieniä ongelmia saada tämä kakkonenki alulle...oisko yritetty 5 kiertoa ja menin sit gynelle (kunnallinen) valittamaan että on kipuja jatkuvasti vasemmalla munasarjan kohdalla ja hän epäili että oisko endoa, ainoa tapa tutkia se ois nukutuksessa, tähystämällä. Tämä tehtiin ja tehtiin myös samalla aukiolotutkimus käyttäen sitä varjoainetta ja joku pieni tukos siellä vasemmalla oli. Gyne sanoi että se ihan räjähti auki. Tämän jälkeen tärppäs muistaakseni heti seuraavasta tai toisesta...en muista enään kovin tarkkaan kun aikaa on jo sen 6v ;) Mutta tämä raskaus oli sitten tuulimuna, joka selvis vasta np-ultrassa.

Muutaman päivän päästä tuosta mulle tehtiin kaavinta. En taaskaan muista pitikö olla yks kierto yrittämättä mutta kakkonen tärppäs sit uudestaan heti seuraavien menkkojen jälkeen.
Ehkä pitäis unohtaa tätä asia ja odotella sitä ovista rauhassa....?! kait...kun sitä jotain haluaa niin kovasti niin ei sitä voi olla ajattelematta....tämmönen mä oon :D Oon muuten kohta vetäny sen 3L tota greippimehua :D, testailen kaikkea mahdollista mitä lukee netissä :)


2 kommenttia:

  1. Haa!

    Joku toinenkin, jolla kipua jatkuvasti saman munasarjan kohdalla! Itselläni kyse on oikeasta munasarjasta ja kuudennen kierron aikoihin kävin ultrauksessa, jossa kaikki oli kunnossa. Mutta eihän siinä tuo aukiolo näy...jos se onkin siitä kyse... Höh. Oma lääkärini muuten sanoi, ettei endo tunnu "toispuoleisesti" eikä siksi ottanut kuuleviin korviinsa minun endoepäilyjäni...

    Itsekin muuten käytin aiemmin aina noita First Signalin testejä ja tykkäsin niistä. Nyt oon kuitenkin siirtynyt digitesteihin mielenrauhan vuoksi.

    Ehkä kannattaa vaan testailla vielä! Ei sitä tiedä, jos se alkaisi siitä vahvistumaan vielä parin päivän sisällä.

    VastaaPoista
  2. hei kuules, sen aukiolo jutun voi tehdä ihan siellä gynellä, ultraa käyttävät ja sitten varjoaine alakautta sisään ja näkevät ultran kautta miten se menee. muuten mullekki ois tehty se ellei se gyne ois epäilly endoa. nyt tuota kipua ei oo siis ollu 6vuoteen vasemmalla mutta eipä kyllä kipuja kummallakaan puolella...ei edes nyt oviksen aikaan...argh

    VastaaPoista