tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tiistaita ja kp 14/26-28

Varmaan paras panna noin toi kp kun kerran tänä vuonna ollu sen 28. :) 
Tuli tänään postissa raskauskeijun sivuilta tilatut ovistestit, olipas nopea toimitus. Päivässä tuli laatikkoon :)


Ja tässä tulos kun tein sen just :) Ja nyt sitten on noita alamaha tuntemuksia jotka itse asiassa alkoi illalla, keskellä alhaalla sellasta menkkamaista jomotusta. Tänään jatkunut ja välillä tuntuu et nippaa vasen ja välillä oikee...heh irtoo kaks munasolua :D ja sit tulee kaksoset...no ei sentäs...onneks ei oo kuin yhdet kaksoset meidän suvussa...isän siskon pojat....

3 kommenttia:

  1. Moikka, uusi lukija ilmoittautuu! :) Minkä ikäiset lapset sulla on? Menikö kaikki hyvin heidän kanssaan? Mulla on 3- ja 1,5-vuotiaat, ja kolmas joskus salaa jo mielessä. Mutta pakko saada ensimmäiset vähän isommaksi ja itsenäisemmiksi ensin, ja kun meillä oli kakkosen kanssa niin paljon vaikeuksia (nyt ihan terve, mutta oli pari kuukautta sairaalassa synnyttyään), niin kolme tervettä lasta tuntuu nyt yhtä todennäköiseltä kuin lottovoitto. Mutta kyllä mekin joskus vielä uskalletaan. :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa Saara :) 9v ja 6v :) allergioita oli molempien Jane ja varsinkin kuopuksen kanssa elät 2kk oli todella pahat. Näköjään vuodet vie ne ikävät muistot pois ;)

    VastaaPoista
  3. Hieno ovis sieltä tulossa! Onnea, ja hauskaa hyödyntelyä ;)!

    VastaaPoista