maanantai 30. heinäkuuta 2012

Mieli maassa

Tuli luettu netistä eilen että tämä greippimehu voi pidentään kiertoa ja eräs ihminen sanoi palstalla että hänellä se aiheutti kuivuutta oviksen aikaan, että kuivan kauden keskellä sai ovisplussan testiin.
Menetin kyllä jo toivoni nyt...ehkäpä en sit ovuloi ollenkaan. Jos ovuloin vaan joka toinen kuukausi. Jospa toinen puoli ei tuota munasoluja ollenkaan...? 
Meni kyllä niin fiilis...alkoi masentaan....
Kp tänään 13/26. Mulla on viimeiset kaks kiertoa ollu 26 ja sitä edellinen 25. Tätä luokkaa siis ollu. Joskus tämän vuoden puolella oli kerran 28. Muuten vaan tätä 25-26.

Saa nähdä miten tässä käy....voiko neuvolaan soittaa asiasta ja kysellä että mitä jos ei ovuloi ollenkaan? 
Jos en saa testeihin mitään vahvoja viivoja, jos ei oo oireita niin voisko siitä soittaa neuvolaan?

Alan keittään kahvit ja meen makaan sohvalle....jospa tää fiilis tästä paranis....

Pahinta tässä on nyt se että mulla ei oo oikein ketään täällä muuta kuin mies kelle puhua tästä, en voi kertoa kelleen läheiselle, esim sukulaiselle että yritämme lasta. Heidän reaktio on niin vastaan tätä....

5 kommenttia:

 1. Tota greippimehujuttuu en kyllä oikeen ymmärrä... Pitäiskö sen jotenkin johonkin vaikuttaa.. Eiköhän se oo että terveellinen sekaravintoruokavalio ja kroppa toimii parhaiten. En ainakaan itse usko, että jokin yksittäinen ruoka-aine vaikuttais suuntaan taikka toiseen. Mutta siihen uskon, että ikäsi ei vielä oo oviksen kannalta este! ;)
  Jos jotain tukoksia on, ni ne pitäis kyllä selvittää, mutta jos te nyt vasta ekaa kiertoa niitä testailette, ni älä nyt vielä masennu! Rentoudu nainen! Ehkä se vaikuttaa "kuivuuteen", jos sä ennen oot limaisuuden tunnistanu. Stressaamalla elimistö menee vaan lukkoon, eikä toimi niinkuin kuuluis tai haluisit!

  VastaaPoista
 2. tukoksia pääsee selvittään yleensä kun on se 1v yritetty lasta....ellet mee sit yksityiselle....

  VastaaPoista
 3. Tässä on siis aikaa vielä rennosti yritellä ;)

  VastaaPoista
 4. Heippa. Olipas mukavaa löytää blogi kolmannen lapsen yrityksestä. Mä olen 25v. äiti ja meillä on kaksi tyttöä (11/08 ja 07/11) ja kolmatta lasta kuumeillaan ja ollaankin miehen kanssa sillä kannalla, että hän saa tulla kun ja jos on tullakseen. Mulla ei ole vieläkään menkat alkaneet synnytyksen jälkeen mutta toivon, että seuraavan vuoden aikana tulisin raskaaksi. Oon ainakin aikaisemmin tullut helposti raskaaksi, mutta eihän se niin itsestään selvää ole. Paljon tsemppejä teille!!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun on uusia lukijoita. Piristi heti kun mieltä
  .. Kiitos :)

  VastaaPoista