tiistai 14. elokuuta 2012

Ärsyttää monikin asia

Että mulla ärsyttää....monikin asia.
Päällimmäisenä tämä menkkamainen jomotus mahassa ja nyt just tuntuu vihlovaa ärsyttävää mahassa!!! 
Sitten mä yritän etsiä oireita, pitäis unohtaa sekin. Nyt tuntuu että joku puukolla viiltelee mua mahasta, alkais ne menkat nyt. Arvatkaa mitä mä tyhmä tein?
Tein testin...ääliö mä!!!!!!! dpo 10 ja negaa tietty. Kukas se sanoikaan että jos on testejä kotona niin niitä ei voi olla tekemättä, fiksu sinä eräs ;) Joo mullahan on noita  herkkiä testejä varmaan 10 vielä, mutta en varmasti tee enään yhtään. Pilaan vaan päiväni tekemällä niitä. Odottelen kiltisti menkkoja, piste!!

Miten joku voi saada dpo 10 hyvän plussan?? Eiks munki ois pitäny...? 

Miten kestää se pettymys kun menkat alkaa? Jos tietyt ihmiset tietäis että yritämme niin ne varmaan ois onnellisia jos kuulis että mulla alkoi menkat...tämmösiä ihania ihmisiä löytyy ja läheltä.
Tässä toinen asia mikä mua ärsyttää? SUKU! ja jotkin lähimmät ystävät. En voi IKINÄ kertoa heille jos tuun raskaaksi, peittelen varmaan viellä viikoilla 20 mahaani. Teen kaikkeni ettei kukaan saa tietää.
En tuu kestämään sitä haukkumista valittamista meidän asioihin puuttumista....varmaan hajoaa pää multa...

3 kommenttia:

 1. Oletkos nähnyt tämän testiennusteen?(linkki lopussa) Kertoo siis millä dpo:lla on saatu mitäkin tuloksia raskaustestiin. Aika mielenkiintoinen. Ja dpo 10 aika moni on näämmä saanut vielä negan. Näähän kaikki tulokset on sellasilta naisilta, jotka loppujen lopuksi oli raskaana. Eli mahollista on vielä, tsemppiä! :)
  http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/dpo-chart.php?dpo=10

  VastaaPoista
 2. Nää viimeiset päivät on raskaita. Itselle ei enää oo ollut jostain syystä viimeiset 3 kiertoa, vaikka aikaa vaan kuluu. Kaikista raskaimmalta menkkojen alku tuntui ekoissa 4 yrityskierrossa. Enää ei niinkään, jostain syystä (tai sitte poraan viikonloppuna :D). Oon semmoinen pessimisti-ei-pety ja jotenkin vaan odotan menkkoja, enkä plussa....

  Ps. ostin ihan köh vahingossa tänään kolme testiä...Eli varmaan testaan joka aamu tästä eteen päin perjantaihin asti heko heko...

  Itsestä on aina tuntunut, että negatiivinen testi on paljon isompi pettymys kuin alkavat menkat. JOtenkin se tyhjä testi on niin surullinen. Siksi ei olisi nytkään pitänyt ostaa niitä testejä etukäteen...

  Harmi, että sulla on tuollaisia läheisiä :<. Tää on sun elämä ja sinä elät sitä, sinä valitset sun elämän valinnat ja sinä päätät millaista elämää haluat elää. Ei kukaan muu! Tsemppiä!

  Toivon sinulle ilouutisia loppuviikolle!

  VastaaPoista